A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

День закоханих...

Дата: 15.03.2021 08:55
Кількість переглядів: 119

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
 

12 лютого в Азовському ЗЗСО  у холодний лютневий день на душі було тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики.

 

Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта - «Скринька кохання». Для учнів 5- 7 класів організували цікавий квест «Коханння це…» в якому дізнавалися історію свята, проходили випробування, розгадували ребуси та кросворди ,проходили лабіринти. Для старшокласників відбувся новий цікавий виховний захід «Холостяк + Холостячка». Учні в парах проходили різні випробування, отримували креативні подарунки, дарували один одному краплинку своєї доброти, любові та турботи і на «Церемонії троянд» вірішували чи продовжать своє спілкування.

 

Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень