A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Є професія на світі серце віддавати дітям

Дата: 05.10.2020 09:36
Кількість переглядів: 147

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня, і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

В Азовському ЗЗСО I - III ступенів також відбулося свято до Дня вчителя. Всі дуже чекали цієї події.

Приємним та неочікуваним сюрпризом для працівників школи став візит шановних гостей: голови селищної ради Нестеренко С.А, заступника голови Теслицької О.В та помічника народного депутата України Попова В.О., які нагородили грамотами та привітали зі святом: « Дорогі, милі вчителі! Дякуємо за Ваш самовіддану працю! Нехай життя дарує Вам веселку посмішок. Величезної любові, тепла у відносинах з Вашими близькими та друзями. Міцного Вам здоров'я і великого щастя!»

Учні школи підготували святковий концерт «Свого вчителя любимо і пам'ятаємо!». Діти вітали своїх вчителів піснями, танцями та іншими виступами. Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості. Також учні школи підготували плакати з привітаннями своїм вчителям. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень