A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Профілактика суїциїдальної поведінки підлітків. Рекомендації для батьків.

Дата: 09.04.2021 11:57
Кількість переглядів: 182

За останні роки в Україні збільшилась кількість самогубств серед неповнолітніх - 14-17 років, але якщо вчасно помітити зміни в поведінці дітей і надати допомогу, ризик суїциду можна значно зменшити.
Чому людина, а особливо підліток, скоює такий жахливий вчинок? Що впливає на формування суіцидальної поведінки людини? Які причини можуть призвести до суїциду? Які ознаки того, що підліток може скоїти самогубство?

Що можуть зробити батьки, адміністрація школи, класні керівники,  для попередження самогубств серед учнів? Для того, щоб проводити ефективну роботу, спрямовану на профілактику суіцидальної поведінки необхідно добре володіли інформацією з даної проблеми, щоб могли помітити підлітка, у якого відбулися зміни в емоційному стані та надати йому підтримку. 

З цією метою підготовано педагогом-організатором Азовського ЗЗСО Постовіт К.В.  презентацію "Суїцидальна поведінка підлітків та профілактика залучення дітей до суїцидальних квестів в мережі Інтернет", та розроблений буклет з рекомендаціями батькам щодо профілактики суїцидів у дітей та підлітків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень