A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

16 днів проти насильства 9 кл.

Дата: 10.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 153

Насилля в сім’ї — це одна з прихованих “пухлин” нашого суспільства. Про це не розповідають друзям, рідко звертаються до спеціалістів, намагаються приховати подалі від чужих очей. Така поведінка не сприяє вирішенню проблеми, а тільки погіршує ситуацію, іноді навіть призводить до летальних випадків. Тому в рамках акції “16 днів проти насильства”  для учнів 9 класу було проведено виховний захід на тему “Попередження насилля в сім’ї”. 
Мета заходу полягала у приверненні уваги до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства, жорстокого поводження в сім’ї щодо дітей та попередження насильства серед учнівської молоді, а також теоритично обґрунтувати сутність насильства, ознайомити з видами та ознаками насилля, з’ясувати основні причини насильства над дітьми в середовищі сім’ї та виявлення шляхів його подолання. По закінченні виховного заходу учасникам були роздані пам’ятки та буклети щодо запобігання насильству.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень