A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Україна – це світ без насильства!

Дата: 10.12.2020 08:48
Кількість переглядів: 122

Мій улюблений світ  -
Без насильства,
Без жорстокості, болі і зла,
Де народом заспівана пісня
Містить тільки хороші слова.
Мій улюблений світ – без насильства,
Де немає страждання й війни,
Де розквітла калина барвиста,
Й голосінь не почуєш сумних.
Мій улюблений світ – це не казка,
А реальне щасливе життя,
Бо звільнивши наш світ від насильства,
Можна сміло іти в майбуття.
І коли на теренах країни
Без страждань заживе кожне місто,
Скажуть люди всієї країни:
Україна – це світ без насильства

В рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насилля”. З метою запобігання проявів насилля у Азовському ЗЗСО І-ІІІ ст. соціальним педагогом було проведено  виховну годину для учнів 3-4 класів «Мій улюблений світ – без насильства». Метою заходу було ознайомити учнів із поняттям «насильство», сприяти формуванню вміння розпізнавати різні види насильства; розвивати навички запобігання виникненню насильства в сім’ї, школі, серед однолітків; виховувати вибірковість у прийнятті рішень на користь здорового способу життя, увічливість.
Діти вирішували завдання: складали пазли прислів’їв та приказок, пригадали казки, у яких відображено тему жорстокісті. Аналізували життєві ситуації, визначали вид насильства, вказували агресора ситуації . Ознайомились з правовими документами і законами, які захищають права людини.
Було створено коло ідей «Як можна зупинити насильство і куди потрібно звертатись?» А по закінченню заходу було створено стенд «Долоньки — не для биття!» Діти із задоволенням малювали та придумували купу варіантів — для чого потрібні долоньки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень