A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Увага!!! Відкриття дистанційного освітнього хабу!

До уваги учнів та батьків закладу! Запрошуємо здобувачів закладу з 10 по 21 червня 2024 року до участі в надолуженні освітніх (навчальних) втрат. Освітні втрати - це прогалини у знаннях і навичках, які виникають в учнівства під час освітнього процесу у порівнянні зі стандартами освіти та очікуваними результатами навчальних здобутків. 

23:25 10.06.2024

Засідання педагогічної ради

Ось і добіг кінця навчальний рік. Знов не в стінах рідної школи, але, завдяки новітнім технологіям та неабиякій наполегливості ми плідно та цікаво попрацювали. Надзвичайно важливо в умовах сьогодення, коли вчителі та учні вимушені жити в різних куточках світу, не втратити той дорогоцінний звʼязок, ту ниточку, яка обʼєднує нас в любові до Батьківщини, у вірі в найкраще, в очікуванні миру в нашій Україні. А результати спільної праці вчителів та здобувачів освіти Азовського ЗЗСО показують, що все недаремно. Цьогоріч учні нашого закладу здобули безліч перемог у різноманітних конкурсах, челенджах та олімпіадах, є високі результати в навчанні. Багато цих та інших питаннях розглядали на засіданні педагогічної ради щодо організованого завершення 2023/2024 навчального року. Далі буде...

22:59 06.06.2024

День захисту дітей

На жаль, сьогоднішній День захисту дітей в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця.

23:57 01.06.2024

"Управлінський процес закладу"

Підводимо підсумки!!! Відповідно до «Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти» з 17 квітня по 24 травня 2024 року наш заклад приймав участь у самооцінюванні ефективності функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти за напрямом "Управлінський процес закладу" від Державної служби якості освіти України з використанням ІАС «EvaluEd». Результат нас задовольняє.  Є ще над чим попрацювати. Дякуємо команді за довіру, прозорість і дотримання етичних норм. У нас ще все попереду і це не поганий результат для початку 

23:54 31.05.2024

Вітаємо переможців!

І знову наші роботи відзначено! Маємо 4 перших місця і 2 других.  Наш заклад нагороджено грамотами КЗ ЗОІППО Запорізької обласної ради в обласному конкурсі "Моральний вчинок"!  за І місце в номінації "Творчі звіти змішаної групи" (напряму "Відеосюжети"), І місце в номінації "Творчі звіти змішаної групи" (напряму "Відеосюжети" національно- патріотичної тематики), І місце в номінації "1-4 класи" екологічного напряму учениця 11 класу Вітковська Вікторія за зайняте І місце в номінації "9- 11класи" культурологічного напряму ІІ місце в номінації "Творчі звіти змішаної групи" (напряму "Відеосюжет соціальної тематики) ІІ місце в номінації "Творчі звіти змішаної групи (напряму "Відеосюжет національно- патріотичної тематики) Дякуємо всім причетним до проєктів та нашої перемоги!

23:46 27.05.2024

Підсумки конкурсу "Космічні фантазії"

В своєму закладі ми прагнемо створити особливий освітній простір для дітей, де цінуються знання та творчість! У нас навчання перетворюється на захопливу подорож, а кожен успіх стає приводом для вітання та радості! Вітаємо учениць 2 класу Курбатову Алісу, Кравчук Алісу та вчителя-наставника за творчий підхід до втілення космічних мрій та яскраве бачення майбутнього в конкурсі "Мої космічні фантазії". Нехай кожна дитяча мрія здійсниться.  Бажаємо натхнення та успіхів.

23:42 20.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13 по 19 травня 2024 р. в Україні відбувався перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».  В нашому закладі було організовано заходи, спрямовані на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зокрема: 17 травня 2024 року було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому», проведені бесіди з учнями щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей під час дорожнього руху, дотримання учасниками дорожнього руху правил безпечної поведінки; проведено заходи з відпрацювання практичних навичок поведінки в разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі.

23:29 20.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень