A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Шкільний урок волонтерства

5 грудня 0 9:00 в рамках ініціативи «Шкільний урок волонтерства» відбувся Національний онлайн-урок волонтерства, до якого долучились учні та вчителі Азовського ЗЗСО. Досвідчені активісти й знаменитості розповідали школярам, як маленькими кроками досягти значних результатів, і як приєднатись до волонтерського руху.

11:02 05.12.2023

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Цього року Всесвітній день боротьби зі СНІДом в Україні — це про те, як українці протидіють ВІЛ не завдяки, а всупереч. Всупереч війні.Виховна година в закладі для учнів 8-11 класів була присвячена підвищенню свідомості підлітків про СНІД, попередженню поширення захворювання та підтримці людей, які мають ВІЛ/СНІД.

14:43 01.12.2023

#Вступ2024

Умови прийому до вишів МОН планує оприлюднити в січні. Міністерство освіти і науки планує оприлюднити основні положення проведення вступної кампанії до закладів вищої та фахової передвищої освіти освіти у січні. Положеннями цих документів, які фактично визначать правила проведення вступної кампанії, керуватимуться заклади освіти всіх форм власності, які здійснюватимуть прийом вступників на навчання в 2024 році.

14:42 01.12.2023

#ЩедрийВівторокДіти

Сьогодні, у вівторок, 28 листопада, відзначається день, що присвячений не гонитві за справами, а духу людської доброти!

14:39 28.11.2023

Акція "Засвіти свічку" в пам'ять про тих, кого забрав Голодомор

Схиляємо голови перед тим, чиє життя забрав Голодомор. Вічна пам'ять невинно убієнним... Азовський ЗЗСО хвилиною мовчання о 16.00 год приєднався до акції "Запали свічку "... Свічки пам'яті запалали на підвіконнях українців. ПАМ'ЯТАЄМО!!!

14:37 25.11.2023

#моїКанікули

Підводимо підсумки!!! Робочий тиждень - це початок нового! Важливим є відпочинок і невеличке перезавантаження. Вихідні для багатьох з нас – це час, коли можна дійсно розслабитися. Колеги, якщо вам не вистачило часу відпочити на канікулах, то попереду два вихідних, ВІДПОЧИВАЙТЕ!!!

14:31 24.11.2023

З турботою про дітей ❤

,,Кожна дитина має право на освіту ". Так ЮНІСЕФ сприяє навчанню дітей в Україні, для яких доступ до формальної онлайн- освіти ускладнений через закриття шкіл в умовах війни. Учні нашої школи, при сприянні ВОМСК РСР також отримали обладнання для навчання від Європейського Союзу у межах ініціативи,,Технології для біженців" від Breakthrough Prize Foundation. Дякуємо за підтримку і сподіваємось на подальшу співпрацю. Працюємо задля майбутнього України!

14:29 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень