A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

#Випуск2024

Дата: 05.03.2024 11:02
Кількість переглядів: 9

Для вас, випускники!!!

​​9 березня запрошуємо тебе на День відкритих дверей у Каразінському університеті в офлайн і онлайн-форматі!

Майбутній студенте, ти зможеш дізнатися більше про діяльність університету й особливості вступу у 2024 році, поспілкуватися з керівництвом, очільниками та представниками факультетів й інститутів, студентами Каразінського. Не проґав свій шанс пізнати університет зсередини, відчинити двері до професійного майбутнього та скористатися крутими можливостями!

Скоріше реєструйся за посиланням 

Детальніше про програму :

 Офлайн-участь у заході

З 11:00 до 13:30 в безпечному приміщенні університету триватиме виставка факультетів і навчально-наукових інститутів Каразінського, де ти зможеш ознайомитися зі спеціальностями, особливостями навчання, позаосвітньої та міжнародної діяльності, поставити свої питання.

Місце проведення повідомимо після реєстрації.

 Онлайн-участь у заході

3 11:00 до 12:30 в прямому ефірі відбудуться виступи адміністрації та студентського ректора, презентації факультетів і навчально-наукових інститутів на ютуб-каналі університету та в Zoom.

Спілкування у змішаному форматі

З 13:00 до 16:00 відбудеться спілкування представників факультетів та інститутів з абітурієнтами в безпечних приміщеннях університету й у Zoom-кімнатах. Посилання для участі в Zoom-конференціях і локації офлайн-зустрічей надійдуть на твою пошту після реєстрації.

Чекаємо на тебе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень