A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Цифрова культура педагога

Дата: 27.01.2022 12:16
Кількість переглядів: 122

 «Є лише один спосіб зробити

 велику роботу – полюбити її»

                                                                                                          Стів Джобс

 

 

 Список Інтернет ресурсів, котрі можна використовувати в навчальному процесі.

Інформаційні освітні ресурси Інтернет в Україні

http://tvoi-kollegi.net – на цьому порталі кожний може поділитися своїм власним досвідом.

http://www.nbuv.gov.ua/ – Національна бібліотека України імені В. Г. Вернадського, Київ. Містить інформацію про: інформаційні ресурси; інтернет-путівники; національні доповіді НАН України; державні закупівлі.

http://www.nas.gov.ua/ – Національна Академія Наук України. Містить вкладки: про НАН України; члени НАН України; структура; діяльність; інфраструктури; результати. А також містить інформацію про: президентів; хроніку року, анонси подій, про найголовніше, архів, засідання президії, оголошення, події.

http://www.osvita.ua – Освіта в Україні: тестування, вища освіта, школа, вчитель, законодавство, новини, ВНЗ, зовнішнє незалежне оцінювання.

http://www.chl.kiev.ua/ – Національна бібліотека України для дітей: електронний каталог, віртуальна довідка, карта сайту, про бібліотеку, електронні ресурси, на допомогу бібліотекареві, вибрані Інтернет-ресурси, це важливо знати.

http://www.rada.gov.ua – Сайти Верховної Ради України з доступом до електронних матеріалів парламентської бібліотеки: склад і структура; архів за скликаннями; парламентаризм в Україні; законопроекти; пленарні засідання; парламентські слухання; нормативно-правова база України; правова база діяльності ВР України; довідкова інформація; запити на інформацію; зворотний зв’язок; запити громадян; Україна, адміністративний територіальний устрій; інформаційні ресурсивеб-сайти органів державної владиоперативні новини; огляди ЗМІ; мультимедіа.

http://www.lichnosti.ua – Проект «Особистості». Мета проекту – створити відкритий банк даних біографій видатних, значних, відомих, знаменитих особистостей для історії цивілізації.

http://www.easymath.com.ua – Навчальний сайт «Математика – це просто!». На сайті представлені теорія і методика розв’язування різноманітних математичних задач.

http://www.master-test.net – Сайт програми Майстер Тест – система, що дозволяє реєструвати та здійснювати тестування в режимі он-лайн.

http://www.xvatit.com – Інтернет портал «Хватит думать – действуй!» для школярів, студентів, батьків, вчителів, для бізнесу.

http://www.vcity.com.ua – Освітній проект ІНТЕРШКОЛА. Найбільша школа інформаційних технологій в Укрвїні. Оперативна інформація про події в Україні і за кордоном, які пов’язані з освітою. Інноваційні проекти, а також новини освіти, події, форум, каталог сайтів, пошта.

http://www.ednu.kiev.ua – Освітня мережа України. Цей сайт представляє усі українські інформаційні ресурси, що пов’язані з освітою. Ми намагаємось зробити так, щоб Ви могли знайти тут усе, що Вам потрібно знати про навчання як в Україні, так і за кордоном

http://www.unisvit.com – Університети миру. Міжнародний іміджевий каталог «Європейські університети». Містить інформацію: вітання, спонсори, розробники, навчання за кордоном, стажування, обмін, статті та каталог вузів: України, Росії, Білорусії, Європи.

http://www.ictme.edu-ua.net – сайт інституту змісту і методів навчання.

http://www.ln.com.ua/kaman – сайт Київська асоціація «Мала академія наук». Містить інформацію про: програми, календар подій, заходи, журнал.

http://kno.rada.gov.ua – Сайт комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти. Містить вкладки: про комітет, новини комітети, Конституція України, на головну.

http://www.profi.org.ua – Портал професійного консультування молоді. Містить вкладки: про нас, працевлаштування, профдіагностика, інформація.

http://www.svit-pk.cpto1.vn.ua – головна сторінка порталу «Світ ПК: Учитель-учителю». Це інформаційно-освітній портал, створений з метою допомогти вчителю інформатики в його (нашій) нелегкій справі. На даному порталі ви можете знайти (додати свої): план-конспект з інформатики; роздатковий матеріал; цікаві статті; інструктивні вказівки та багато інших важливих документів та програм.

http://teachlab.ucoz.ua – сайт «Творча лабораторія вчителя інформатики». Містить вкладки: головна сторінка, карта сайту, каталог статей, щоденник, файловий архів, фотоальбом, корисні сайти, про сайт.

http://trudove.org.ua – сайт «Трудове навчання. На сайті розміщені матеріали, що безпосередньо потрібні вчителю трудового навчання, креслення: розробки уроків, роздатковий матеріал, технологічна документація, креслення виробів, фотогалереї.

http://ridnamova.ck.ua – сайт «Українська мова та література на допомогу вчителю». Містить конспекти уроків з української мови та літератури для вчителів загальноосвітніх шкіл та багато іншого.

http://vadilla.moy.su – Сайт «Учитель географії». На сайті розміщено розробки уроків, заходів з географії та природознавства для вчителів спеціальних шкіл, фото.

http://uchitell.ucoz.ru – Сайт «Учитель історії». Містить авторські матеріали: електронні тести, тематичні слайд-шоу, пазли, відео уроки, анімовані схеми, навчальні флеш-ігри.

http://centrro.at.ua – Сайт «Центр психології і методики розвивального навчання». Містить вкладки: головна сторінка, про центр, підготовка педагогів, підручники, посібники, у світі освіти, бібліотека, школи РН, як зробити посилання на сайт центру, зворотній зв’язок, форум.

http://geo-teacher.at.ua – сайт «Я йду на урок географії». На сайті вчителі географії можуть знайти методичні матеріали з підготовки до уроків, готові конспекти уроків, фото, відеоматеріали та презентації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень