A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

День цивільного захисту

Дата: 06.05.2024 15:59
Кількість переглядів: 19

Сьогодні 6 травня 2024 року в Азовському ЗЗСО був проведений День цивільного захисту. Класні керівники провели виховні заходи, спрямовані на розвиток у дітей умінь та навичок, необхідних задля збереження життя в умовах надзвичайних ситуацій. Виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки є однією з пріоритетних задач для педагогів нашого навчального закладу.
Також учні мали змогу продемонструвати свою обізнаність в питаннях безпечного поводження в екстремальних ситуаціях та взяли участь у тематичній вікторині. Дітям ставились питання, відповідати на які треба було швидко, адже у реальній небезпеці часу може не бути.

Переможцями стали Вікторія і Денис (І м.), Ангеліна і Вадим (ІІм.), Анатолій (ІІІ м.).

Проведені заходи вкотре нагадали про важливість готовності до можливих надзвичайних ситуацій та необхідність знань і вмінь у цій сфері. Цивільний захист необхідний кожному громадянину, адже розуміння та вміння діяти в критичних ситуаціях можуть врятувати життя.

Бережіть себе!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень