A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Міжнародний день сім'ї

Дата: 15.05.2024 16:34
Кількість переглядів: 36

15 травня – День сім'ї. Сьогодні уся країна відзначає день сім’ї – день наших з Вами родин. Адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. В цей день, хочемо привітати наші шкільні родини зі святом.

Сім'я і школа – одна родина. Ми дуже цінуємо Вашу підтримку та допомогу в будь – якій ситуації. Нехай ваші родини завжди будуть міцними, люблячими та захищеними. Щастя, миру та благополуччя кожній оселі! Нехай у кожній сім’ї буде мир та злагода. Щастя всім!

З Міжнародним днем сім’ї, дорогі!

Родинне свято приносить всім радість, щастя, веселий настрій, усмішки на вустах дітей і дорослих. "У КОЛІ ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ" під такою назвою пройшло родинне свято в нашому закладі. Відчуття тепла, добра і якогось сімейного затишку залишилось у серці після зустрічі. Хочеться побажати всім, щоб у кожній сім’ї та в нашій великій шкільній родині завжди панувала любов, повага і злагода і щоб завжди ми були єдиною родиною.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень