A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день рідної мови

«Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити» Василь Сухомлинський.  

10:26 21.02.2024

День Єднання 2024

Сьогодні українці святкують другу річницю Дня Єднання. З метою консолідації українського суспільства, Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем Єднання. 16 лютого 2022 року — день, коли ще більшість з нас жили звичним життям, але в серці кожного українця вже оселився страх війни. Цього дня Україна вперше відзначила День Єднання, продемонструвавши всьому світу, що наша сила — в єдності. Безжально вже два роки ворог знищує наші міста і села, вбиває наших дітей, вимушено розлучає сім’ї. Не дамо ворогові нас залякати, піднімемо нині наш синьо-жовтий стяг вгору і нехай в усіх серцях в унісон пролунає “Ще не вмерла України ні слава, ні воля”. Бо нас об’єднує одне спільне для всіх українців бажання — жити в мирі на своїй Українській Землі! Долучаймося до заходу! Підтримаймо країну в такий нелегкий час! Ми – єдині, в єдності наша сила і наша перемога!

20:58 16.02.2024

День закоханих в Азовському ЗЗСО

14 лютого - День святого Валентина, або день всіх закоханих. У різних країнах світу цей день святкують по-різному: дарують солодощі, ювелірні прикраси, листівки, влаштовують романтичні побачення, роблять сюрпризи. Учні та вчителі нашого навчального закладу також не залишилися без подарунків та сюрпризів.  Вітаємо всіх!  Бажаємо взаємного кохання у житті, нестримної любові до сімʼї, близьких та друзів!  

13:45 14.02.2024

Міжнародний день піци

9 лютого  - Міжнародний день піци. А це означає, що сьогодні неможливо обійтись без улюбленої італійської страви  Тож, нумо відзначати таке смачне свято, готуючи найсмачнішу піцу власноруч разом з дітками вдома

13:31 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень