A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч із працівниками Національної поліції Запорізької області

Сьогодні, як ніколи, під час воєнного стану зростає необхідність співпраці школи з працівниками правоохоронних органів та соціальних служб, які сьогодні завітали до нас на онлайн-зустріч: начальник Служби у справах дітей Розівської селищної ради Олена Миколаївна Муран та інспектори управління патрульної поліції в Запорізькій області Володимир Шека, Ганна Багола та Філін Георгій.Адже, такі зустрічі дають можливість сформувати у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення у складних ситуаціях, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов"язки. Дякуємо за корисну інформацію, незабутні враження і, можливість для всіх підвищити правову грамотність. Безпека кожного залежить від нас самих.

12:21 15.11.2023

МИ НЕ ВТОМИЛИСЬ!

625й....Коли почалось широкомасштабне вторгнення Росії, більшість із нас втратили відчуття безпеки, втратили місце, де можна нарешті видихнути та відчути затишок і спокій. Хтось поїхав до більш безпечних місць в Україні, хтось - закордон, хтось залишився на своєму місці та чекав…

12:18 11.11.2023

Підсумки І етапу XXII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

З метою сприяння утвердження статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу, 27 жовтня в закладі був проведений І шкільний етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Сьогодні відбулося засідання членів комісії конкурсу,на якому було підбито підсумки І етапу і визначено кандидатури учнів, які будуть представляти заклад на обласному етапі.

13:35 08.11.2023

Вітаємо учасників обласної благодійної акції "Сильні люди"

Вітаємо учнів нашого закладу за участь в обласній благодійній акції "Сильні люди", в номінації "IT- листівка", "GIF анімація з привітаннями для захисників і захисниць за допомогою комп'ютерних технологій. Дорош Євген та Курбатов Вадим відзначені Дипломами КЗ "ЗОЦНТТ учнівської молоді "Грані" Запорізької обласної ради. Дякуємо вчителям Дашевській Марині Вікторівні та Усику Артему Юрійовичу за підготовку учнів до конкурсу.

20:58 03.11.2023

Тиждень української мови

Минулий тиждень в Азовському ЗЗСО пройшов під гаслом #головне_що_українською За допомогою мови ми бережемо свою історію, передаємо нащадкам неоціненні скарби свого минулого і сучасного. Протягом тижня на уроках української мови учні 6 класу поглиблювали знання  про «фразеологію»: варили воду, були  з одного тіста, прокладали першу борозну і точили ляси. А учні старшої школи визначали головні ознаки офіційно-ділового стилю, сформували  чітке і правильне розуміння ролі державної мови у професійній діяльності.

20:47 03.11.2023

Радіодиктант національної єдності 2023

Сьогодні, 27 жовтня, відбувся радіодиктант національної єдності до Дня української писемності та мови,до якого долучилися вчителі та учні Азовського ЗЗСО .

20:45 27.10.2023

Конкурс фоторобіт "Золота осінь"

"Золота осінь"- під такою назвою  пройшов конкурс фоторобіт учнів нашого закладу. Інколи, треба просто зупинитися, щоб побачити красу навколо себе.🍂 Результат - отримали позитивні емоції,  гарний настрій, релаксацію  з турботою про ментальне здоров'я всіх і кожного. 🍁Осінь,  ти прекрасна  у кожному куточку України!

16:05 23.10.2023

День цивільного захисту в Азовському ЗЗСО

Цивільний захист — це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.   «День цивільного захисту» є щорічною формою навчання дітей за програмами: «Основи безпеки життєдіяльності», «Охорона життя та здоров’я дітей», «Захист України» (розділ «Цивільний захист») та «Основи медичних знань цивільного захисту». Для закріплення отриманих теоретичних знань про небезпеки, їх причини, наслідки для людей і довкілля та практичні дії з особистої безпеки і захисту дітей під час надзвичайних ситуацій, 23 жовтня  класними керівниками було проведено виховні години,щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

16:01 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень