A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Азовський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо учасників обласного поетичного відео-челенджу "Україна - країна нескорених"

Учні Азовського ЗЗСО взяли активну участь в обласному поетичному відео-челенджі "Україна - країна нескорених". З великою любов'ю та шаною проявили вони глибокі почуття до своєї України, до рідної землі і були нагороджені Грамотами КЗ "Запорізького обласного центру художньо- естетичної творчості учнівської молоді Запорізької обласної ради".

00:40 18.10.2023

Хліб всьому голова

Хліб один з найпопулярніших продуктів у світі, без якого не обходиться жоден день нашого життя. Тому не дивно, що у нього є і своє свято - Всесвітній день хліба, яке відзначається щорічно 16 жовтня. « Хліб всьому голова» - тема виховної години для здобувачів освіти Азовського ЗЗСО. Класні керівники познайомили учнів з давніми традиціями українського народу,щодо випікання хліба, виховували у дітей бережливе ставлення до нього. Провели майстер – клас з виготовлення тіста. Згадали історію наших прадідів, які з давніх-давен цінували над усе хліб, сіль, честь.

00:35 16.10.2023

Всесвітній день здорового харчування

16 жовтня весь світ відзначає День здорового харчування. Тему здорового харчування можна беззаперечно назвати однією з найбільш популярних та актуальних у світі. Повноцінне харчування – це одна з ключових складових для здорового розвитку дитини. Життя і здоров’я людини нерозривно пов’язані із вживанням їжі. Багато людей в силу різних причин нехтують здоровим харчуванням. А даремно… Науковці стверджують,що неправильне харчування,це проблема №1 в сучасному світі.

00:31 16.10.2023

Психологічний тренажер для підлітків

Любі діти та батьки! У зв' язку із військовою агресією російської федерації проти України вкрай актуальним є надання комплексної та своєчасної допомоги дітям, які опинились в складних життєвих обставинах.

22:19 09.10.2023

Осінні канікули

З 9 жовтня в Азовському ЗЗСО розпочинаються такі бажані осінні канікули. Осінь – це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Але також закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб осінній відпочинок не був зіпсований. З нетерпінням чекаємо на Вас 16 жовтня  

16:04 09.10.2023

4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня 2023 року відзначається важлива дата – День захисту тварин. Відзначення Всесвітнього дня тварин – це нагода вчергове нагадати про те, що люди – сусіди та друзі усіх живих істот. Саме на плечі людей покладена відповідальність за захист та процвітання майбутніх поколінь представників фауни. Нехай наші улюбленці будуть веселими і щасливими, а ми змогли їм дати захист, ласку і доброту. Любіть та охороняйте їх!

16:01 04.10.2023

"Здорові рослини, здорова планета"

2 та 3 жовтня в Азовському ЗЗСО з метою популяризації знань у сферах карантину і захисту рослин для здобувачів освіти було проведено уроки-дискусії "Здорові рослини, здорова планета", на яких діти познайомилися з  посібником, який був розроблений Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО).

15:54 03.10.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Традиційно, в кінці вересня,в школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я! Більше про заходи можна дізнатись на нашій Facebook сторінці https://www.facebook.com/100014321435516/videos/6600415080006120/

14:30 02.10.2023

Вітання з Днем працівників освіти від випускників Азовського ЗЗСО

Щороку, в першу неділю жовтн в Україні святкують День вчителя - День працівників освіти! Це свято педагогів усіх професій, рангів та рівнів, що займаються вихованням та навчанням людей, організацією дитячої діяльності та дитячих структур, управлінням в системі освіти.

14:02 01.10.2023

Патріотичний відеочелендж "Україна - країна нескорених"

Учні 6 класу Азовського ЗЗСО Фуртіян Ангеліна та Большов Денис стали учасниками конкурсу  Обласного поетичного відеочеленджу «Україна – країна нескорених», який присвячувався Дню Захисників і Захисниць України, Дню українського козацтва, святу Покрови Божої Матері– 01 жовтня 2023 року.  Діти декламують патріотичні вірші про любов до Батьківщини, до рідного краю, вірші про незламну мужність та відвагу наших Захисників, в підтримку бойового духу ЗСУ та віри у перемогу України над російськими агресорами.      #Україна_КраїнаНескорених

14:02 01.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень